Motoristická výstava Legendy

14.06.2015 11:19

TISKOVÁ ZPRÁVA

 

Praha 14. 6. 2015: Česko-německá hospodářská komora představila na motoristické výstavě Legendy unikátní službu, která přináší benefity jak široké spotřebitelské veřejnosti, tak zúčastněným firmám.

 

Systém dotací funguje na trhu pod obchodním názvem DOTOMAT. Dotace na auto byly prezentovány na motoristické megashow Legendy, konané v pražských Bohnicích o uplynulém víkendu. Druhý ročník výstavy byl velice úspěšný, akci navštívily desetitisíce lidí.

 

„Zájem návštěvníků o dotace na auto na Legendách pro nás až takovým překvapením nebyl. Prakticky podobné je to na stavebních veletrzích s dotacemi na stavební materiály a zboží. Vždy zaměřujeme naše působení podle tématu akce. Prezentovali jsme značku Kia zastoupenou firmou ADcentrum, značky Renault a Dacia zastoupené firmou AUTO-PILAŘ a značku Hyundai zastoupenou firmou Hyundai Centrum Praha“, uvádí Mgr. Ivo Formánek, manažer projektu.

 

Program dotací DOTOMAT je pro zákazníky velice atraktivní, neboť mohou využívat dotace v celém spektru dodavatelů a kumulovat je v zajímavých částkách. Zákazníci mají tendenci volit pro další nákupy partnerské firmy.

 


Kontakt pro media:

Česko-německá hospodářská komora, tel. : +420 244 401 686, e-mail: sekretariat@dtkw.eu

 

Zpět