Nová unikátní služba na veletrhu se osvědčila

18.03.2015 11:51

TISKOVÁ ZPRÁVA

 
Praha 18. 3. 2015: Česko- německá hospodářská komora představila na veletrhu Moderní vytápění v Praze novou unikátní službu, která přináší benefity jak zúčastněným firmám, tak široké spotřebitelské veřejnosti. Firmám zvyšuje odbyt a zákazníkům umožňuje čerpat nezanedbatelnou dotaci.  
 

Systém dotací vstupuje na trh pod obchodním názvem DOTOMAT.

 

Veletrh Moderní vytápění potvrdil zkušenosti z předchozího pilotního provozu, ve kterém bylo obslouženo více než 14 000 zákazníků a byl vytvořen obrat 600 miliónů korun. „Vysoký zájem návštěvníků o dotace na veletrhu pro nás až takovým překvapením nebyl. Například jednomu z českých výrobců tepelných čerpadel zvýšila naše služba počet objednávek oproti loňskému veletrhu o 47 procent. Program dotací DOTOMAT je pro zákazníky velice atraktivní, neboť mohou využívat dotace v celém spektru dodavatelů stavby a kumulovat je v zajímavých částkách“, uvádí Mgr. Ivo Formánek, manažer projektu.

 

Celý systém má za cíl poptávku stavebníků realizovat  u seriozních českých výrobců a udržet tak stávající pracovní místa, respektive vytvářet nová a současně chránit české spotřebitele před šedou ekonomikou a dodávkami necertifikovaných stavebních materiálů nejasného původu. To vše ve prospěch kvalitních českých výrobců a pracovních míst v České republice.


 

Kontakt pro media:

Česko-německá hospodářská komora, tel. : +420 244 401 686, e-mail: sekretariat@dtkw.eu

 

 

Zpět