Systém Stavba s dotací registroval na veletrhu ForArch 2015 tisíce poptávek

21.09.2015 15:37

TISKOVÁ ZPRÁVA

 
Praha 21.9.2015: Česko-německá hspodářská komora představila na veletrhu ForArch 2015 v Praze unikátní službu Stavba s dotací, která přináší benefity jak zúčastněným firmám, tak široké spotřebitelské veřejnosti. Firmám zvyšuje odbyt a zákazníkům umožňuje čerpat atraktivní finanční dotaci.
 
Unikátní služba Stavba s dotací je veřejnosti přístupná prostřednictvím serveru DOTOMAT a na prodejních místech partnerských firem. Návštěvníci veletrhu se na promo stánku Stavba s dotací o systém zajímali v rekordním počtu a registrovali tisíce poptávek po sortimentu partnerů. „Vysoký zájem návštěvníků veletrhu o dotace pro nás až takovým překvapením nebyl. Veletrh ForArch 2015 potvrdil zkušenosti z předchozího pilotního provozu, ve kterém bylo obslouženo více než 14 000 zákazníků a byl vytvořen obrat 600 miliónů korun. Systém Stavba s dotací je pro zákazníky velice atraktivní, neboť mohou využívat dotace v celém spektru dodavatelů stavby a kumulovat je v zajímavých částkách“, uvádí Mgr. Ivo Formánek, manažer projektu.
 

Celý systém má za cíl umožnit stavebníkům realizovat poptávku u seriózních značkových výrobců a udržet tak stávající pracovní místa, respektive vytvářet nová a současně chránit české spotřebitele před šedou ekonomikou, dodávkami necertifikovaných stavebních materiálů nejasného původu. „Jsme přesvědčeni, že do konce roku 2017 více než dvojnásobně překročíme výsledky z pilotního provozu a obrat systému tak překročí hranici jedné miliardy korun. To vše ve prospěch kvalitních výrobců a pracovních míst v České republice“ uzavírá Formánek.  

Kontakt pro media:

Česko-německá hospodářská komora

tel.: +420 244 401 686, e-mail: sekretariat@dtkw.eu

Zpět